Specialisaties

Bij Lutim hebben we verschillende specialisaties. Van een fotoshoot tot aan de complete aankleding van jouw bedrijfspand. En van het beheren van je social media tot het maken van een televisieprogramma. Het maken van een webshop of een nieuwe menukaart? Of je idee of complete campagne bij ons uitbesteden? Ook daarvoor kun je bij ons terecht!

Elke medewerker van Lutim heeft zijn eigen specialisaties. Kennis met ons maken? Neem gerust contact op!

CAMPAGNE / PR

Op het gebied van Campagne en PR kunnen wij jou helpen om jouw producten en diensten zichtbaar te maken. Ook een complete campagne verzorgen we graag. Meedenken en uitvoeren is ons vak!

FOTO

Goede foto’s zijn van belang voor ieder bedrijf. Foto’s geven namelijk een echt beeld van jouw bedrijf, van jouw medewerkers en van jouw producten of diensten. Wij maken professionele foto’s voor jouw bedrijf. Deze kun je gebruiken op je website en andere media kanalen als social media, print media, of in jouw nieuwsbrief.

SIGNING

Signing is een zeer goede manier om op te vallen met jouw bedrijf. Dit kan autobelettering of bestickering zijn, maar ook vlaggen of gevelreclame. Wij maken jouw bedrijf zichtbaar.

SOCIAL MEDIA

Social Media laat jouw bedrijf zien en speelt een grote rol op het gebied van online marketing. Wij helpen jou om jouw bedrijf in deze ontwikkeling mee te nemen.

VIDEO / TV / FILM

Een video geeft veel meerwaarde aan je website, social media en presentatie. Wil jij een goed beeld van je bedrijf, medewerkers en/of producten en diensten laten zien? Wij maken hoogwaardige video’s op maat voor jouw media kanalen.

VORMGEVING

Uitstraling is belangrijk, je wilt de juiste indruk achterlaten en de juiste doelgroep aanspreken. Wij zorgen ervoor dat die eerste indruk bij jouw potentiële klanten juist is! Wij maken een creatief grafisch ontwerp dat bij jouw bedrijf past.

WEBSITE / WEBSHOP

Je website is de eerste indruk die je achterlaat bij bezoekers. Daarnaast draagt een website en zeker een webshop bij aan jouw verkoop. Wij zorgen voor een website die naadloos aansluit bij jouw doelgroep.

GIFTS

(Zaken)relaties zijn belangrijk voor een bedrijf. Voor jouw relaties maken wij geschenken, dit zijn bijvoorbeeld bedrukte producten in jouw huisstijl met jouw bedrijfslogo erop. Zo heb je een mooi persoonlijk cadeau om jouw klanten te bedanken.